KATs favorittmeldinger fra 2014

Jeg Corinthians Paulista Skjorter gjør alltid en Roundup hvorav meldinger var mine mest visede for året-men jeg trodde jeg skulle starte gjennomgangsmeldingene våre i år med noen av favorittene mine. Noen av dem var morsomme å skrive – noen av dem vakte en fantastisk diskusjon – og noen av dem var bare noe jeg syntes var viktig vi snakket om. Damer, hvilke var favorittinnleggene dine? Noen jeg glemmer?
Hvor viktige er “styrkende klær” for kvinner?
En av mine favoritthelgaktiviteter: Hvordan handle skapet ditt.
Hvilke arbeidsklær bør du unngå hvis du ikke vil se ut? Hvordan kan du blande en konservativ stil med et casual miljø?
Må en blazer -knapp for å passe, lurte vi på?
Et annet fantastisk tema: Hvor typisk vasker du bhene dine?
Hvordan burde du utvide din passer -kolleksjon? Langs Vissel Kobe Skjorter lignende linjer utløste vår neste trinnserie (på arbeidstøy, vesker, sko og møbler) mange fantastiske diskusjoner – følg med på det nye året for noen få mye mer av disse.
Hvordan kan du bli tatt på alvor hvis du ser ung ut?
I Charm News hadde vi noen tanker om profesjonelle frisyrer, og jeg skrev en opus på tonede leppepomader.
Hvordan opprettholde profesjonelle kontakter.
Vi funderte på yrkesplaner og snakket om hvordan vi skal takle Imposter Syndrome.
I Health News hadde vi en fantastisk samtale om sunne kontors snacks – og vi snakket også om hvordan vi skulle komme i gang med å løfte.
Jeg er overrasket over hvor mange historier fra vesken laget denne personlige listen – men jeg gledet meg virkelig Stade Rennais FC Skjorter over diskusjonene våre om nødfond, pengeveikart, hvordan jeg skal investere $ 10 000 og mote matematikk.
Tilfeldig, men en interessant diskusjon: Hvordan forberede seg på nødhjelp.
Tusen takk til alle gjesteplakatene mine under mammapermisjonen! Noen av dem utløste virkelig fantastiske diskusjoner blant leserne, inkludert Sweet Hot Justice’s innlegg om hvordan de skal passe til å trene, Ruths innlegg om å vokse opp fattige, Belle’s Post om How to Cya, og Kathryns innlegg om profesjonelt bilde og selvtillit – som en kvinne i plussstørrelse.

Her var favorittene mine fra 2013, så vel som favorittene mine fra 2012 og 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published.