Hvor fikk du tak i det? Hvordan spore opp et mysteriumklær uten å spørre

Har du noen gang sett en tilfeldig fremmed iført noe – sko, en frakk, en bluse – som du virkelig, virkelig elsker, men ikke aner hvor du skal kjøpe? Jada, du kan prøve å spørre henne hvor hun fikk det, men hva om du ikke vil kjefte på t -baneplattformen, eller du ikke har tid – eller du bare føler deg litt vanskelig med å spørre? Bortsett fra å legge ut en tapt tilkoblingsannonse på Craigslist (W4C?), Hvordan kan du spore opp klær eller tilbehør som du tilfeldigvis ser på gaten? Leser C undrer …
Jeg var ute på brunsj for noen uker siden og så en kvinne ha på seg en vakker cardigan – hvit med et mønster av stenger Real Madrid Skjorter i forskjellige blått nyanser. Jeg sparker meg selv for ikke å gå opp til henne for å spørre hvor hun fikk det, og for da har jeg desperat Google Image søket uten nytte. Noen ideer for hvordan du finner denne cardigan-that-got-away?
Interessant spørsmål, og jeg er nysgjerrig på å høre lesernes reaksjoner om hvordan jeg kan spore opp mysteriumklær. (For posten, beklager jeg å si at jeg ikke aner hvilken cardigan hun så!) Her er noen få forslag som kommer til hjernen:
ShopStyle. ShopStyle.com kan være en fantastisk måte å finne det du søker etter-skriv inn “Purple Plus-størrelse pakkekjoler”, for eksempel, så ser du en haug med alternativer som er på markedet best nå. For leseren Cs tapte forbindelse med genseren, ville jeg skrive inn “cardigan” og deretter smal av “blå.” Hvis kvinnen åpenbart var plussstørrelse eller petite, legg det inn fordi det begrenser rekkevidden betraktelig. Hvis du kan begrense fargen på blått (hav, kobolt, Tiffany Blue, osv.), Prøv det. Hvis du kan tenke på et merke som har lignende mønstre (Missoni på den høye enden – Nic og Zoe på den mye rimeligere enden), kan det hjelpe. Hvis du kan tenke på hvordan produktet kan ha blitt beskrevet Spanias herrelandslag i fotball Skjorter – malingsstripe! Vertikale striper! penselstrøk! – Det kan hjelpe. Polyvore er et lignende alternativ, som Pinterest.

Bildesøk. Det er nok antrekkbloggere der ute til at oddsen er gode, av alle genserne laget den leseren C sag, noen, et sted, har fotografert den og ønsket å beskrive det. Etter min erfaring ser det ut til at Bing har det beste bildesøket. Igjen får du massevis av alternativer – det er både en proff og en ulempe som genserne du ser på, kanskje ikke er på markedet best nå. Pro: Det er Cruz Azul Skjorter et bredere søk, og du kan finne det (tross alt kunne hun ha kjøpt den genseren for 10 år siden!). Con: Det er et større basseng å se gjennom.

Omvendt bildesøk. Hvis du enten kan a) knipse et bilde av klærne når du ser det, eller b) finne noe kiiind av lignende, kan du kanskje takle en mindre høystakk. Dette bokmerke grensesnitt med Google -bilder for å se etter lignende former. For eksempel fant jeg denne gamle Nic + Zoe Cardigan som så ut som den kunne være likt – å kjøre et omvendt bildesøk på cardigan nettet mye mye mer mønstrede blå cardigans enn de andre søkene.

Damer – har du funnet noen bedre metoder for å spore opp klær du har funnet på kvinner uten å spørre? Hva gjør du?

—————
N.B. Disse materielle meldingene er ment å være en kilde til samfunnskommentar til et bestemt tema, som leserne kan bla gjennom uten å måtte sile ut mange ikke -relaterte kommentarer. Og så selv om vi selvfølgelig verdsetter alle kommentarer fra leserne våre, vil vi be deg om å holde kommentarene dine om emnet; ThreadJacks blir slettet etter eget skjønn og bekvemmelighet. Takk for at du forstår!

Leave a Reply

Your email address will not be published.