Indiske henna -stiler – Utfolder dypere betydning og betydning

Indiske bruder har pyntet hendene med henna i flere tiår nå. Historisk sett ble henna med sine kjøleegenskaper brukt på hender så vel som føtter til stor kropp. Den nydelige misfargen som den forlot på huden etter at påføringen førte til metoden for å lage stiler med den på ens hender så vel som føtter. Gjennom årene har indiske henna -stiler kommet frem, så vel som å ha endt opp med å være mye mer intrikat. Hver stil har en viss som indikerer koblet til den, så vel som å forstå disse betydningen vil kaste et helt nytt lys på relevansen av henna -kunst.
La oss se på noen indiske henna -stiler i tillegg til å forstå betydningen deres.

Henna Flower Designsone av de mest fremtredende designene symboliserer blomster og lykke. Er det noen form for spørsmål da at de ofte brukes til bryllup så vel som andre feiringer? Akkurat her er et par ganske blomsterdesign. Disse grunnleggende indiske mehendi -stilene er hovedsakelig tilpasset av nybegynnere, så vel som Feyenoord Skjorter de som vil metode, så vel som å oppdage Mehendi for å bli en proff.
Kilde: Ilovemehandi.tv [Les også: Karva Chauth Mehndi Design]
Henna Budsbuds brukes til å symbolisere begynnelsen på et nytt liv. De kan også tolkes som indikerer fruktbarhet og glede. Mens blomstrede blomster er det foretrukne alternativet for de fleste, kan knopper brukes kreativt for å bringe en ny dimensjon til et design. Henna-mønstre i knopptype sees normalt på håndflatene til nygifte bruder eller mødre som snart skal være.

[SC: MediaD]
Henna lotus designsthe lotus betyr et mylder av dyder – kreativitet, nåde, sensualitet, skjønnhet, femininitet, samt renhet. Lotus er også oppgitt å representere oppvåkningen av ens sjel.

Kilde: Sheclick.comhenna Peacock Designsanother Prominent Style som du garantert vil finne på tvers er Peacock Mehendi -design. Påfuglen er en nydelig fugl som ser utsøkt ut når den er omfavnet som en henna -design. I tillegg til ikke overraskende er appell det en påfugl betyr. Disse indiske mehndi -stilene for bryllup er veldig populære.
Kilde: LetScreatecrafts.comhenna Bird DesignSapart fra påfugler, mange andre fugler som papegøyer så vel som spurver er på samme måte fremtredende så vel som er integrert i henna -design. Fugler symboliserer enten fleksibilitet eller blir tenkt på som budbringerne mellom himmelen så vel som jorden.

Kilde: facepaintnh.comhenna Fish DesignsSince Disse henna -stilene er tydelig formet som øyne, fisker brukes til å representere en kvinnes øyne. Selv om de ikke er så typiske som påfugler eller blomster, har fisker sin egen unike symbolske trekk.
Kilde: Sheinfashion.comhenna sommerfugler samt øyenstikkere mens sommerfugler symboliserer forbedring og endring, øyenstikkere TSG 1899 Hoffenheim Skjorter er forbundet med gjenfødelse. Med sine sofistikerte vinger så vel som former, gir sommerfugler så vel som øyenstikkere et eterisk preg.

Kilde: hennamoon.comhenna Water Designswater er normalt representert som et mønster av krusninger. Akkurat som en elv eller bekk fortsetter å flyte, er livet en konstant serie med modifisering så vel som følelser. Vann kan på samme måte indikere rensing.
Kilde: rippeleffectsweddings.comhenna Reptile Designsreptiles er ikke en del av mainstream henna -design. Tross alt vil ingen brud ønske å fungere en slange eller en øgle på hendene eller føttene. Imidlertid har de utmerket relevans så vel som SSC Napoli Skjorter brukes til å kommunisere en sterk indikerer som søkerne etter opplysning.
Kilde: hennamoon.comhenna mandala designer ordboken definerer mandalaen som – en sirkulær figur som representerer verden i hindu og buddhistisk symbolikk. Som henna -design representerer mandalaen universet. Den visuelt tiltalende sirkulære formen har gjort den til en høyt elsket blant Mehndi-artister.
Kilde: Pinimg.comSignificance of the Henna som ble brukt på kroppen din partapart fra stilene som har visse betydninger, hvilken del av kroppen du har stilen på også har betydning. Å ha en henna -stil på hendene / håndflatene symboliserer for eksempel en bruk fra deg til verden. En henna -stil på baksiden av hånden din symboliserer beskyttelse; Så det kan være lurt å velge en stil som har sterke høye egenskaper forbundet med den. Føttene er vårt eneste poeng med å komme i kontakt med jorden, så uansett hvilken stil du får må være rettet mot å styrke båndet mellom kroppen din så vel som jorden.
Mens Henna har endt opp med å være en kunst så vel som det er nye stiler som dukker opp hver dag, er det noe mystikk så vel som en god del tilpasset tilknyttet denne kunstformen. Så neste gang du får en henna -design, kan du gjøre noen forskningsstudier for å oppdage relevansen av designen, så vel som du kan bli sjokkert over hva du avdekker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.