10 franske flettede frisyrer for langt hår

Franske flettefrisyrer blir veldig populære blant unge jenter. Hvis du har bestemt deg for å flagre en søt fransk flette som en av frisyrene dine for langt hår, er det mange friske og stilige franske flettefrisyrer som du kan prøve, som du kanskje ikke har vurdert dem tidligere. Franske flettefrisyrer er enkle å lære; Du kan lage hundrevis av franske flettestiler når du mestrer den grunnleggende kunsten. Spesielt hvis du har langt, bølget eller rett hår, kan du eksperimentere med så mange stiler som formelle franske fletteboller, tradisjonelle flettekrone, halv-opp-gjør flettefrisyrer, etc.
Disse 10 håndplukkede franske flettede frisyrene vil tjene Polens herrelandslag i fotball Skjorter deg som en rask guide for et trendy utseende!
1. En stilig krone med en fransk flette har alltid vært populær blant stilige jenter. Lag en fransk flettepannebåndskrone og la det gjenværende håret løs. Gjør denne kronen enda mer grasiøs Cruz Azul Skjorter ved å dekorere den med noe blomsterhårtilbehør. Der går du! Franske flettefrisyrer med blomster!
Kilde: Pinterest.com2. Her er en annen fin flettefrisyr. Lag en løs fransk flette uten å binde den. Dette er en av de rotete franske flettefrisyrene du kan lage på bare 5 minutter.
[Les også: enkle frisyrer for langt hår]

Disse flettede frisyrene er perfekte når du er ute på strandferie eller om sommeren. Det hjelper med å holde håret unna ansiktet og ser også stilig ut hvis det er gjort det på en liten rotete måte.
Kilde: Pophaircuts.com3. Bare vri halenden av den flettede frisyren og Cerezo Osaka Skjorter lås den ved hjelp av Bobby Pins uten å lage en kroneflette, og du vil lett ligne en varm kjendis. Er ikke franske flettefrisyrer morsomme?

Kilde: Pinterest.com4. Denne franske fletteflettet får deg til å se kul ut i varme sommervekter. Det gir deg et formelt og stilig utseende etter en formell hendelse.
[Les også: Fransk flette]

Kilde: Galaxy.com5. Hvis du liker å holde det enkelt, er halv opp franske flettede frisyrer bare perfekte for deg; Gi din franske flette et unikt utseende ved å avslutte med en modisk fiskehale.
[SC: MediaD]

[Les også: Hvordan fransk fletthår]
Kilde: PrettyDesigns.com9. Se på denne løse franske flettefrisyren. Du kan lage denne engle og uformelle frisyren om natten, hvis du har det travelt om morgenen; Dette enkle trikset vil få det til å se litt rotete og uformelt ut.
Kilde: whicdn.com10. Hvis du er interessert i noe ukomplisert, sporty, men trendy nok til å få folk til å merke frisyren din, så gå til denne franske fletten! Lage to små franske fletter på begge sider; Sikre begge flettene parallelt med hverandre ved hjelp av Bobby Pins.
Kilde: Pinterest.comHope Du likte dette innlegget på forskjellige flettede frisyrer for langt hår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.